Bitlis’in Tatvan ilçesinde gezi sırasında ayağını burkan bir kadın, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü.
Tatvan ilçesindeki Çağlayan Mahallesi’nde bir grup ile gerçekleştirilen gezi sırasında, E.A. (45) tarihi bir kilise ziyareti dönüşünde dengesini kaybederek kayalıklardan düştü. Ayağının burkulması nedeniyle kayalıklarda mahsur kalan E.A. için acil yardım çağrısı yapıldı. İhbar üzerine, olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Kadın, yaklaşık 800 metre taşındıktan sonra kayalıklardan indirildi ve Tatvan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan E.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
EKONOMİ
5 saat önceSPOR
10 saat önceEKONOMİ
11 saat önceEKONOMİ
12 saat önceEKONOMİ
13 saat önceEKONOMİ
14 saat önceHABERLER
15 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
433 kez okundu
2
Bitlis’te Japonların hibe desteğiyle açılan tekstil kursunda kadınlar iş hayatına hazırlanıyor
371 kez okundu
3
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
367 kez okundu
4
Bitlis Adilcevaz’da 2025 Şeker Pancarı Hasadı Başladı
361 kez okundu
5
Adilcevaz Bal Kavunu Hasadına Başlandı
351 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.