Kariyerini ABD’de Inter Miami ile sürdüren Lionel Messi, bu kez attığı gollerle değil yeni bir hamlesiyle gündeme geldi.
Arjantinli futbolcu Lionel Messi, İspanya 2. Futbol Ligi ekiplerinden CD Eldense’yi satın aldı. Kulüpten yapılan açıklamada,”CD Eldense, Messi’nin kulüp sahibi olmasıyla yeni bir döneme başlıyor.” denildi.
1921’de kurulan CD Eldense, İspanya 2. Ligi’nde 5 puanla 19. sırada bulunuyor. Nisan ayında İspanya 5. Ligi takımlarından UE Cornella’yı satın alan Messi, 2023 yılında Inter Miami ile imzaladığı özel sözleşmenin bir parçası olarak kulübün hissedarları arasında bulunuyor.
Cemre Yıldız Haberler.com
SPOR
43 dakika önceSPOR
43 dakika önceSPOR
43 dakika önceEKONOMİ
53 dakika önceSPOR
1 saat önceHABERLER
1 saat önceSPOR
3 saat önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.