Türkiye’den Bulgaristan’a geçen yabancı plakalı bir araç, Kapitan Andreevo Gümrük Kontrol Noktası’na ulaştı. Araçta bulunan iki kişi, gümrük memurları tarafından “risk analizi” yöntemiyle detaylı bir kontrol işlemi geçirdi. Yapılan denetim sırasında, yolculardan birinin ceket ceplerinde beyaz ve sarı metalden yapılmış dört paket takı tespit edildi.
Uzman incelemesine göre ele geçirilen takıların 368,07 gramının 14 ve 18 ayar altın, 32,70 gramının ise platinden yapıldığı belirlendi. Takıların toplam değerinin yaklaşık 200 bin euro civarında olduğu bildirildi.
Olayla ilgili olarak bir gümrük memuru tarafından ön soruşturma başlatıldı. Haskovo Bölge Savcılığı’nın talimatıyla, takılara el konuldu ve yolcu hakkında “Bulgaristan Cumhuriyeti sınırlarını terk etme yasağı” kararı alındı.

EKONOMİ
43 dakika önceEKONOMİ
44 dakika önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
5 saat önceEKONOMİ
7 saat önce
1
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
589 kez okundu
2
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
396 kez okundu
3
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
390 kez okundu
4
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
328 kez okundu
5
Yunanistan’da çiftçiler eylemde, İpsala Sınır Kapısı kapandı
319 kez okundu