Ukrayna’nın yeniden inşasından sorumlu yetkililer, Rus ordusunun Karadeniz’de Ukrayna açıklarındaki iki sivil gemiye saldırı düzenlediğini bildirdi.
Yapılan açıklamalara göre, Rusya’nın Ukrayna açıklarında iki yük gemisine saldırı gerçekleştirdiği belirtildi.
Rus ordusunun, Ukrayna’dan tahıl taşımak üzere Odessa’daki Çernomorsk Limanı’na doğru giden Saint Kitts ve Nevis Federasyonu bandıralı gemiye insansız hava aracıyla (İHA) saldırdığı ifade edildi. İlk bilgilere göre yaralıların olduğu bilgisi verildi.
Saldırıya uğrayan geminin, verilen hasara rağmen yoluna devam edebildiği aktarıldı. Ayrıca, Rusya’nın soya fasulyesi taşıyan Komor Adaları bandıralı bir gemiye de Odessa yakınlarında saldırı düzenlediği belirtildi. Bu saldırıda maalesef bir mürettebat üyesinin hayatını kaybettiği belirtildi. Bu durum, savaş suçu olarak değerlendirilmektedir.
EKONOMİ
11 dakika önceEKONOMİ
11 dakika önceEKONOMİ
11 dakika önceEKONOMİ
2 saat önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
4 saat önceEKONOMİ
5 saat önce
1
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
1283 kez okundu
2
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
620 kez okundu
3
Bu kentte ödemeler artık Bitcoin ile yapılıyor
493 kez okundu
4
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
438 kez okundu
5
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
360 kez okundu