Resmi Gazete’de yayımlanan bir karar doğrultusunda, Ramazan Bayramı tatili süresince otoyol, köprü ve toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olacağı duyuruldu.
Yapılan açıklamaya göre, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler, 19 Mart Perşembe günü saat 00.00 itibarıyla başlayacak ve 22 Mart Pazar gecesi yarısına kadar ücretsiz olacak.
Şehir içi ulaşımda ise ücretsiz seyahat uygulaması 20 Mart Cuma günü itibarıyla başlayacak. Bu kapsamda, yolcular Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme ve İstanbul Havalimanı metro hatları ile tüm belediyelere ait toplu taşıma hizmetlerinden 22 Mart Pazar gecesine kadar faydalanabilecekler.
EKONOMİ
4 saat önceEKONOMİ
7 saat önceEKONOMİ
7 saat önceEKONOMİ
12 saat önceEKONOMİ
14 saat önceEKONOMİ
16 saat önceHABERLER
16 saat önce
1
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
710 kez okundu
2
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
600 kez okundu
3
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
407 kez okundu
4
Bu kentte ödemeler artık Bitcoin ile yapılıyor
393 kez okundu
5
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
343 kez okundu