Bolu’da düzenlenen rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen “rüşvet” soruşturması kapsamında jandarma ekiplerince gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Bolu Köroğlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Bolu Manavlar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altundal ve 2 oda çalışanının savcılık sorguları tamamlandı.
Şüphelilerden kooperatif ve oda başkanı Mustafa Altundal ile oda çalışanı Mesut Kalafat çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Jandarma ekiplerince dün düzenlenen operasyon kapsamında şüphelilerin ev ve araçlarının yanı sıra kooperatif ve oda merkezinde yapılan aramada bazı belgelere el konulmuştu.
Kaynak: AA / Zafer Göder
HABERLER
1 saat önceEKONOMİ
3 saat önceSPOR
3 saat önceEKONOMİ
4 saat önceEKONOMİ
4 saat önceHABERLER
5 saat önceHABERLER
5 saat önce
1
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
3447 kez okundu
2
Bu kentte ödemeler artık Bitcoin ile yapılıyor
748 kez okundu
3
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
652 kez okundu
4
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
490 kez okundu
5
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
410 kez okundu