Küçükçekmece’de yürütülen bir soruşturmada, Can Holding’in sahiplerinin de aralarında bulunduğu 10 kişi, ‘suç örgütü kurmak’, ‘vergi kaçakçılığı’, ‘dolandırıcılık’ ve ‘kara para aklama’ gibi suçlamalarla gözaltına alındı.
Aralarında Can Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Kenan Tekdağ’ın da bulunduğu 5 şüpheli, Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Ayrıca sabah saatlerinde 1 şüphelinin Ağrı’da yakalandığı ve toplam gözaltı sayısının 6’ya ulaştığı bildirildi.
Gözaltına alınan 6 şüpheliden Kenan Tekdağ adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Adli kontrolle serbest kalan Tekdağ, yaptığı ilk açıklamada “Biz hayatımızı şeref, haysiyet ve adalet üzerine inşa ettik. Bu değerlere aykırı düşecek hiçbir şeyin kenarından geçmedik. Dostlarımızı, kardeşlerimizi sevenlerin başını öne eğecek hiçbir işin içinde hayatımız boyunca olmadık. Adalet en sonunda kendi içinde doğruyu bulur.” ifadelerini kullandı.
SPOR
1 saat önceHABERLER
1 saat önceSPOR
2 saat önceEKONOMİ
2 saat önceSPOR
3 saat önceSPOR
3 saat önceEKONOMİ
3 saat önce