Ankara’da, ismini taşıyan şirketinin iflas etmesi sonucu maddi sıkıntılar yaşayan bir işçi, patronunu silahla yaraladı. Ayrıca, saldırganın patronunun kulağını ısırarak kopardığı bilgisine ulaşıldı.
Olay, sabah saat 08.45 sularında Çankaya ilçesindeki Hacı Süleyman Abdullahoğlu Caddesi’nde gerçekleşti. Elde edilen bilgiye göre, Z.E. isimli işverenin, şoförü olan Z.Ş. tarafından yönetilen şirket iflas etti. Şirketin borçları nedeniyle dolandırıldığını düşünen Z.Ş., patronunun lüks aracına binmek üzere olduğu esnada önünü kesti. İkili arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü ve kavga esnasında Z.Ş., işvereni Z.E.’yi tabancayla bacaklarından vurdu ve kulağını ısırarak kopardı.

Olaydan sonra saldırgan Z.Ş., bölgeden ayrılmayı başardı. Ancak çevredekilerin durum hakkında polisi bilgilendirmesiyle birlikte, bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Z.E.’nin hayatı tehlikesinin olmadığı, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Suç aleti olan tabancayla birlikte hızla yakalanan Z.Ş. gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olayın tanıklarından biri olan çevre esnafı Özkan Bekdaş, “Büyük bir kavga olduğunu gördük. Bağırma sesleri duyuldu. Olayın detaylarına bakmak için gittiğimizde iki kişinin aracın içinde şiddetle kavga ettiğini fark ettik. Boğuşma sırasında bir silah sesi duydum. Daha sonra araçtan inerek kavgalara devam ettiler. Saldırgan olay yerinden kaçtı, yaralı kişi ise burada kaldı. Saldırgan, ‘Benim hayatımı bitirdin’ diye bağırıyordu; sanırım bu sözler bir maddi anlaşmazlıktan kaynaklıydı” dedi.
EKONOMİ
7 dakika önceEKONOMİ
10 saat önceEKONOMİ
14 saat önceEKONOMİ
16 saat önceEKONOMİ
17 saat önceEKONOMİ
18 saat önceEKONOMİ
19 saat önce
1
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
552 kez okundu
2
Yunanistan’da çiftçiler eylemde, İpsala Sınır Kapısı kapandı
276 kez okundu
3
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
271 kez okundu
4
Bin TL’ye aldığı boş bilgisayar kasasından servet çıktı
233 kez okundu
5
TOGG CEO’su Gürcan Karakaş açıkladı! Almanya’dan sonra satılacak 2 ülke
233 kez okundu