DOLAR 41,9094 0,52%
EURO 48,8706 0,83%
ALTIN 5.726,53-1,65
BITCOIN 4483067-0.0909%
Bitlis
14°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Antalya’da turizm sektörüne operasyon! Otel sahipleri gözaltında
  • BitlisAjans
  • Ekonomi
  • Antalya’da turizm sektörüne operasyon! Otel sahipleri gözaltında

Antalya’da turizm sektörüne operasyon! Otel sahipleri gözaltında

ABONE OL
Ekim 7, 2025 21:25
Antalya’da turizm sektörüne operasyon! Otel sahipleri gözaltında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da turizm sektörünün önde gelen isimleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen mali suç ve kripto para soruşturmaları çerçevesinde gözaltına alındı.

ANTALYA’DA OTEL SAHİPLERİNE OPERASYON

Serik bölgesinde birçok otelin sahibi olan bir otel grubunun yönetim kurulu başkanı ile Kemer’de bulunan lüks tesislerin yönetim kurulu başkanı, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte, otellerde çalışan dört yöneticinin de ifadelerinin alınmak üzere İstanbul’a götürüldüğü bildirildi.

KARA PARA DOSYASINDA YENİ GÖZALTILAR

Ayrı yürütülen kara para aklama soruşturması kapsamında, uluslararası bir tur operatörünün sahipleri de gözaltına alındı. Şüphelilerin, İstanbul’a götürülerek mali şube ekipleri tarafından sorgulandığı ve soruşturmanın genişletilerek sürdüğü belirtildi.

Turizm yatırımları ve sağladıkları istihdamla sektörde dikkate değer bir konumda olan isimlerin peş peşe gözaltına alınması, Antalya turizm çevrelerinde büyük bir etki yarattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r