Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), “Yüzyılın Konut Projesi” için başvuru sürecinin yaklaştığını duyurarak vatandaşları sahte başvuru ve para talebi dolandırıcılığına karşı uyardı.
TOKİ, sosyal medya hesapları aracılığıyla yaptığı açıklamada, “500 Bin Sosyal Konut Projesi” başvurularının 10 Kasım 2025’te başlayacağını hatırlattı. Kurum, başvuruların yalnızca resmi kanallar üzerinden kabul edileceğini vurguladı.
Başvurular; T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın yetkili şubeleri veya e-Devlet üzerinden yapılabilir. Vatandaşlar, başvurularını 10 Kasım – 19 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirebilecek. Başvuru ücreti ise 5 bin lira olarak belirlendi.
TOKİ’nin uyarısında, son dönemde sosyal medyada ve sahte internet sitelerinde dolandırıcılık faaliyetlerine dikkat çekildi. Açıklamada, “Sosyal medya linklerine, sahte internet sitelerine ve mesajlara itibar etmeyiniz. Resmi bankalar dışındaki kişi veya hesaplara ödeme yapmayınız.” ifadeleri yer aldı.
Kurum ayrıca, resmi sosyal medya hesapları ve internet sitesinden başka hiçbir yerde para talebi, ön kayıt veya ayrıcalıklı başvuru hakkı gibi uygulamaların bulunmadığını belirtti.

HABERLER
5 saat önceHABERLER
10 saat önceEKONOMİ
11 saat önceHABERLER
12 saat önceHABERLER
12 saat önceEKONOMİ
13 saat önceEKONOMİ
13 saat önce
1
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
1102 kez okundu
2
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
614 kez okundu
3
Bu kentte ödemeler artık Bitcoin ile yapılıyor
477 kez okundu
4
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
428 kez okundu
5
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
357 kez okundu