Antalya’nın Döşemealtı ilçesindeki Yeşilbayır Mahallesi’nde 29 Mart tarihinde bir otomobil kazası meydana geldi. Tevfik Köseoğlu’nun kullandığı araca, tali yoldan çıkan başka bir otomobil çarptı.
Tevfik Köseoğlu, olay yerinde yaşamını yitirirken, araçta bulunan eşi ve üç çocuğu ağır yaralandı. Eşi yoğun bakımda 10 gün kalmasının ardından, kısmi felç ve beyin kanaması geçirdi. Aile, kazanın ardından kendileri için adalet arayışına girdi.
Sigorta şirketi, 1 milyon 850 bin lirayı avukatın hesabına yatırmış. Ancak aile, bu ödemeden 14 gün boyunca haberdar olmamış. Yeni avukatları aracılığıyla, eski avukatlarına itirazda bulundular ve şikayetçi oldular.
Gülşah Esma Köseoğlu, çok zor bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, “Çocuklarım için iyileşmeyi umuyorum. Hakkımızın gasp edilmesini istemiyorum.” dedi.
Ailenin avukatı, eski avukatlarından yüzde 7’lik bir kesinti oranında anlaştıklarını, ancak yapılan kesintinin yasal sınırın oldukça üzerinde olduğunu belirtti. Bu durumu kınadıklarını ve hukuki süreci başlattıklarını ifade etti.
Aile, avukatları aracılığıyla karşı tarafın hukuki yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Sürecin takip edildiği bildirildi.
Aile, kendilerinden habersiz belgeler üzerinde imza atıldığını ifade ederek, durumu yargıya taşıdı. Yeni avukatları, durumu düzeltmek için gereken tüm adımları atacaklarını belirtti.
SPOR
31 dakika önceHABERLER
51 dakika önceEKONOMİ
1 saat önceSPOR
3 saat önceSPOR
3 saat önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
4 saat önce
1
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
591 kez okundu
2
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
399 kez okundu
3
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
390 kez okundu
4
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
329 kez okundu
5
Yunanistan’da çiftçiler eylemde, İpsala Sınır Kapısı kapandı
319 kez okundu