TMSF, eylülde çeşitli sektörlerdeki birçok şirket ve varlık için ihale düzenleyecek. Özçay İplik Tekstil, 3 Eylül’de 37 milyon 300 bin lira muhammen bedelle satışa sunulacak. Kuzey Grubu’na ait lüks araçlar 4 Eylül’de ihale ile satılacak. 9 Eylül’de yapılacak ihale için Hes Kablo’ya 18 milyar 600 milyon lira muhammen bedel belirlendi.
TMSF, yönetimini üstlendiği Aydınlı Giyim Grubu’nu da satışa çıkarıyor. Pierre Cardin, Cacharel ve U.S. Polo Assn. gibi önemli markalara sahip Aydınlı Giyim Grubu’na yönelik ihale 23 Eylül’de gerçekleştirilecek. İhalede muhammen bedel 20 milyar 350 milyon lira olarak belirlenirken, ihale ile ilgili detaylara TMSF’nin resmi internet sitesinden ulaşmak mümkün.
TMSF’nin yönettiği Flash Haber TV, 17 Eylül’de 84 milyon lira muhammen bedelle satışa sunulacak. 24 Eylül’de RHG Enertürk şirketinin satışı gerçekleştirilecek. İstikbal Mobilya, 30 Eylül’de 12 milyar 500 milyon lira bedelle satışa çıkarılacak.
TMSF’nin satış listesinde şirketlerin yanı sıra çeşitli varlıklar da bulunuyor. Farklı şehirlerdeki taşınmazlar 12 Eylül’de satışa çıkarılacak. Karpuz Danışmanlık’a ait özel yapım bir tekne 3 Eylül’de, canlı yayın aracı ise 17 Eylül’de satışa sunulacak. İstanbul’daki taşınmazlar ile Keö Prodüksiyon’a ait lüks araç 5 Eylül’de ihale yoluyla satılacak.
TMSF, yönetimindeki şirket ve varlıkların satış duyurularını Resmi Gazete ve internet sitesi üzerinden kamuoyu ile paylaşıyor.
Muhammen bedeller, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisanslı bağımsız değerleme şirketleri tarafından belirleniyor. İhalelerden elde edilen gelirler öncelikle kamu borçları ve işçi alacakları için kullanılacak.
EKONOMİ
7 dakika önceEKONOMİ
7 dakika önceEKONOMİ
8 dakika önceEKONOMİ
1 saat önceSPOR
1 saat önceEKONOMİ
4 saat önceEKONOMİ
5 saat önce