DOLAR 42,5354 0.07%
EURO 49,5729 -0.06%
ALTIN 5.745,37-0,12
BITCOIN 3814411-2.79546%
Bitlis

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

22 yaşında bulduğu ürün fikriyle birkaç haftada milyoner oldu

22 yaşında bulduğu ürün fikriyle birkaç haftada milyoner oldu

ABONE OL
Kasım 23, 2025 06:25
22 yaşında bulduğu ürün fikriyle birkaç haftada milyoner oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Finlandiya’da genç girişimci Karttunen’in geliştirdiği “pizza muffin”ler, S-Group’un düzenlediği tarif yarışmasını kazanmasının ardından ülke genelinde büyük ilgi görmeye başladı.

Yhteishyvä dergisinin aktardığına göre Karttunen, pizza muffinlerini ocak ayında S-Group’un dondurulmuş ürün reyonlarında satışa sundu. Genç girişimci, kendi işini kurma sürecinin beklediğinden daha hızlı ilerlediğini belirtti.

TARİF YARIŞMASINDAN HIZLI BİR BASLANGIÇ

S-Group’un düzenlediği tarif yarışmasını kazanarak ürününü doğrudan raflara çıkarma fırsatı bulan Karttunen, altı aylık yoğun bir geliştirme programına katıldı. Bu süreçte profesyonel ürün yönetimi hakkında değerli deneyimler elde etti. Pizza muffinler, iki popüler atıştırmalığın harmanlanmasıyla oluşturuldu ve tüketiciler tarafından ilgi gördü. S-Group Gıda Perakende Direktörü Antti Oksa, ürünün hızlı bir şekilde benimsendiğini vurguladı.

YENİ TATLAR YAKINDA PİYASADA

Karttunen, ürününün bu kadar kısa sürede başarı kazanacağını beklemediğini bildirdi. Ayrıca, yeni tatlar üzerinde çalıştığını ve ürün yelpazesini genişletmeye hazırlandığını dile getirdi. İlk satış yoğunluğu normale dönse de, genç girişimci, Finlandiya’da dondurulmuş pizzaların en çok tüketildiği Aralık ayında yeni bir satış patlaması öngörüyor.

Erdem Aksoy

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r