Küresel ekonomik kriz, tarım ve hayvancılık sektöründeki büyük firmaları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bu bağlamda, Osmaniye merkezli bir tavuk üreticisi, mali sorunlar nedeniyle hukuki bir süreç başlatma kararı aldı.
Mahkeme, başvuruyu değerlendirerek şirkete üç aylık geçici mühlet tanıdı. Sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla bir konkordato komiseri atandı.
Barış Tavukçuluk, 2009 yılında kurulmuş olup, tavukçuluk sektöründe önemli bir üretici haline gelmiştir. Firmadan edinilen bilgilere göre, etlik ve yumurtalık civciv, hindi, ördek ve yarka üretimi gibi çeşitli alanlarda faaliyet göstermektedir. Ayrıca, yemeklik yumurta üretimi ve kanatlı hayvan ticareti gibi işler de yürütmektedir. Şirket, bölgenin en büyük kafes sistemi üretim kapasitesine sahip kuruluşlarından biri olarak bilinmektedir.
EKONOMİ
8 saat önceEKONOMİ
12 saat önceEKONOMİ
14 saat önceEKONOMİ
15 saat önceEKONOMİ
16 saat önceEKONOMİ
17 saat önceEKONOMİ
18 saat önce
1
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
552 kez okundu
2
Yunanistan’da çiftçiler eylemde, İpsala Sınır Kapısı kapandı
276 kez okundu
3
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
271 kez okundu
4
Bin TL’ye aldığı boş bilgisayar kasasından servet çıktı
233 kez okundu
5
TOGG CEO’su Gürcan Karakaş açıkladı! Almanya’dan sonra satılacak 2 ülke
233 kez okundu