TBMM Genel Kurulu, bütçe görüşmelerinin son gününde bir araya geldi. 2026 yılı Bütçe Kanun Teklifi ve 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi üzerinde son konuşmalar yapılarak, bütçe görüşmeleri tamamlanacak.
Bütçe görüşmelerinin son gününde, birçok siyasi lider Genel Kurul’da yer aldı. Aralarında Devlet Bahçeli, Tuncer Bakırhan ve diğer parti liderlerinin bulunduğu bu toplantıda, bazı milletvekilleri arasında ilginç etkileşimler gözlemlendi.
Bütçe görüşmeleri sırasında Müsavat Dervişoğlu, Devlet Bahçeli ile tokalaşırken, DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan’ın Bahçeli’ye uzaktan selam vermesi ve tokalaşmaması dikkat çekti. CHP Genel Başkanı ise tüm siyasi parti liderleriyle tokalaşmasının ardından Genel Kurul’u izlemeye devam etti.
SPOR
14 dakika önceSPOR
1 saat önceSPOR
2 saat önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
4 saat önceEKONOMİ
4 saat önce
1
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
592 kez okundu
2
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
400 kez okundu
3
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
390 kez okundu
4
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
330 kez okundu
5
Yunanistan’da çiftçiler eylemde, İpsala Sınır Kapısı kapandı
320 kez okundu