Pendik’te bir araçta çıkan yangın, çevredeki binalara ve mekanlara da sıçradı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, 2 araç ile 1 iş yeri kullanılamaz hale geldi.
Olay, Pendik Kaynarca Mahallesi Küçüksu Sokak’ta meydana geldi. Park halindeki bir araçta, belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Yangın, hızla yan taraftaki bir binaya ve 3 katlı bir kafeye ulaştı.
İhbarın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, bölgede yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle güçlükle kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen bir kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangın sonucu 2 araç ve kafe kullanılamaz hale geldi, ayrıca çevredeki binalarda da maddi hasarlar meydana geldi. Yangının çıkış sebeplerine yönelik inceleme başlatıldı.
Yangında büyük hasar gören kafenin ortağı, olay günü açılış yapacaklarını belirtti. “Burada iki üç aydır hazırlık yapıyorduk. Yarın sabah açılışımız vardı. Ancak bu durumda maalesef gerçekleşmedi. Şu anda polis ve itfaiye raporunu bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
EKONOMİ
5 saat önceHABERLER
6 saat önceEKONOMİ
13 saat önceEKONOMİ
16 saat önceHABERLER
18 saat önceEKONOMİ
18 saat önceEKONOMİ
19 saat önce
1
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
3231 kez okundu
2
Bu kentte ödemeler artık Bitcoin ile yapılıyor
737 kez okundu
3
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
651 kez okundu
4
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
484 kez okundu
5
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
408 kez okundu