DOLAR 43,9524 0.03%
EURO 51,4055 -1.06%
ALTIN 7.544,591,47
BITCOIN 30364363.27504%
Bitlis
-7°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

TMSF’den çarpıcı hamle! Oteller ve sanayi kuruluşları satılıyor
  • BitlisAjans
  • Ekonomi
  • TMSF’den çarpıcı hamle! Oteller ve sanayi kuruluşları satılıyor

TMSF’den çarpıcı hamle! Oteller ve sanayi kuruluşları satılıyor

ABONE OL
Aralık 30, 2025 05:25
TMSF’den çarpıcı hamle! Oteller ve sanayi kuruluşları satılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TMSF, turizm ve sanayi sektöründe önemli varlıklar için yeni ihaleler düzenlemeye hazırlanıyor. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlar çerçevesinde Antalya ve İzmir’deki iki büyük otel ile Form Sünger ve Yatak Sanayi AŞ’nin tamamı satış sürecine alındı.

FORM SÜNGER VE YATAK SANAYİ AŞ İÇİN 3,8 MİLYAR TL’LİK İHALE

Hazine mülkiyetinde bulunan Form Sünger ve Yatak Sanayi AŞ’nin yüzde 100 payı satışa sunuldu. Nominal değeri 1 TL olan 50 milyon adet hissenin 3,8 milyar TL muhammen bedelle ihaleye açıldığı belirtildi. İhaleye katılım teminatı 200 milyon TL olarak belirlendi, teklifler 23 Şubat’a kadar alınacak ve ihale 24 Şubat’ta gerçekleştirilecektir.

TEKİROVA OTEL 5,95 MİLYAR TL MUHAMMEN BEDELLE SATIŞTA

TMSF’nin kayyum olarak atandığı Tekirova Turizm Yatırımları AŞ’ye ait varlıkları içeren Tekirova Turizm Otel Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Antalya’nın Kemer ilçesinde 5,95 milyar TL muhammen bedelle satışa sunuldu. Bu varlık için ihale tarihi 18 Şubat olarak belirlendi.

ROYAL TEOS OTEL İÇİN İHALE 11 ŞUBAT’TA

İzmir’in Seferihisar ilçesindeki Royal Teos Otel Ticari ve İktisadi Bütünlüğü de satış listesinde yer alıyor. TMSF’nin kayyum olarak atandığı Prs Otelcilik Turizm Taşımacılık ve İnşaat Ticaret AŞ’ye ait varlıklar kapsamında otel, 4,6 milyar TL muhammen bedelle 11 Şubat’ta ihaleye çıkarılacak.

Erdem Aksoy

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r