Beştepe’de Cumhurbaşkanı’nın başkanlığında yapılan Kabine toplantısı yaklaşık 2,5 saat sürdü. Toplantıda iç politika ve ekonomi, emekli ikramiyesi ile Terörsüz Türkiye süreci gibi önemli konular masaya yatırıldı. Ayrıca, İran ve Suriye’deki gelişmeler de ele alındı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı açıklamalarda bulundu.
Açıklamalardan öne çıkanlar şunlardır:
“Deprem bölgesinde yeni evim ilk iftarım programı ile depremzede vatandaşlarımızın iftar sevinçlerini paylaşıyoruz. Okullarımızda gönüllülük esasına dayalı olarak düzenlenen etkinliklere çocuklarımızın katıldığını görmek bizleri memnun ediyor. Tüm çocuklarımızın Ramazan’ı coşkuyla geçirdiğine şahidiz. Belediyelerimiz bu konudaki öncülüğü sürdürürken, partimizin her birimi anlamlı faaliyetlere imza atıyor. Geçen yıl başlatılan Külliyede Ramazan programını bu yıl da devam ettiriyoruz. Özellikle aileleri, çocuklarının ve torunlarının etkinliklere katılması için davet ediyorum.
Geçen hafta kabinede küçük çaplı bir revizyon gerçekleştirildi. İçişleri ve Adalet Bakanlıkları’nda devir teslim yapıldı. Adalet Bakanlığı görevini devir alan Akın Gürlek ile İçişleri Bakanlığı görevini yürütecek Mustafa Çiftçi’ye başarılar diliyorum. Devletimize hizmet eden Yılmaz Tunç ve Ali Yerlikaya’ya gösterdikleri fedakarlıklardan dolayı teşekkür ediyor, her iki bakanımızın da başarılarının devamını diliyorum.
Ayrıntılar çok yakında paylaşılacak…
EKONOMİ
14 dakika önceEKONOMİ
15 dakika önceEKONOMİ
2 saat önceEKONOMİ
2 saat önceEKONOMİ
2 saat önceEKONOMİ
4 saat önceEKONOMİ
6 saat önce
1
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
589 kez okundu
2
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
395 kez okundu
3
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
390 kez okundu
4
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
328 kez okundu
5
Yunanistan’da çiftçiler eylemde, İpsala Sınır Kapısı kapandı
319 kez okundu