Galatasaray Sportif A.Ş.’nin eski başkan vekili olan Nef, Suudi Arabistan’da gerçekleştireceği projelerin ilki için Suudi Arabistan Varlık Fonu PIF’in iştiraki olan King Abdullah Economic City (KAEC) ile anlaşma imzaladı.
Anlaşma kapsamında Nef, Cidde yakınlarında Kızıldeniz, otel, perakende ve konuttan oluşan toplam 700 milyon dolarlık bir kompleks inşa edecek.
Imza törenine Türkiye’nin Suudi Arabistan Büyükelçisi de katıldı. KAEC CEO’su ve Nef’in üst düzey yetkilileri iş birliğini resmiyete döktü.
KAEC CEO’su projeye dair yaptığı açıklamada, Nef ile olan iş birliğinin KAEC’in konut ve yaşam alanı alternatiflerini geliştirme kararlılığını ortaya koyduğunu belirtti. Bu anlaşma, modern ve sürdürülebilir bir şehir inşa etme yolculuklarında yeni bir aşama temsil ediyor.
Nef’in üst düzey yöneticisi ise Suudi Arabistan’da modern kentsel yaşamın geleceğinde KAEC ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. İnsan odaklı tasarımlar geliştirerek, gerçek değer ve anlamlı yaşam deneyimleri sunan alanlar yaratmayı sürdürüyorlar.
EKONOMİ
7 saat önceEKONOMİ
11 saat önceEKONOMİ
13 saat önceEKONOMİ
14 saat önceEKONOMİ
15 saat önceEKONOMİ
16 saat önceEKONOMİ
17 saat önce
1
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
551 kez okundu
2
Yunanistan’da çiftçiler eylemde, İpsala Sınır Kapısı kapandı
276 kez okundu
3
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
270 kez okundu
4
TOGG CEO’su Gürcan Karakaş açıkladı! Almanya’dan sonra satılacak 2 ülke
233 kez okundu
5
Bin TL’ye aldığı boş bilgisayar kasasından servet çıktı
232 kez okundu