Galatasaray ve milli takımımızın önemli zaferlerine imza atmış olan Fatih Terim, kariyerinin bir döneminde İtalya’nın Milan ve Fiorentina takımlarını da çalıştırmıştır.
Tecrübeli teknik direktör, İtalyan gazetesi Gazzetta’ya verdiği röportajda, milli yıldızımız Kenan Yıldız hakkında önemli bilgiler paylaştı.
Fatih Terim, genç oyuncunun Avrupa’daki en yetenekli futbolculardan biri olduğunu belirtti. “Kenan Yıldız, Avrupa’da çok az yetenekli genç futbolcunun bulunduğu bir düzlemde. Henüz 20 yaşında ama potansiyeli oldukça yüksek. Uzun bir yolculuğu var ve gelişmeye devam ederse dünyanın en iyi oyuncularından biri olma fırsatına sahip.” şeklinde konuştu.
Fatih Terim, Kenan Yıldız’ın en iyi Türk futbolcu olup olmadığına dair bir soruya ise tedbirli bir yanıt verdi. “Henüz ‘en iyisi’ demek için erken. Çünkü Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu gibi iki önemli yıldızımız daha var. Bu üç oyuncuyla geleceğimiz çok parlak. Üçü de Avrupa’nın üst düzey takımlarında mücadele ediyor ve önemli katkılar sağlıyorlar.” ifadesini kullandı.
SPOR
1 saat önceEKONOMİ
1 saat önceSPOR
2 saat önceSPOR
3 saat önceSPOR
3 saat önceSPOR
3 saat önceSPOR
4 saat önce