Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde bir kuyumcu esnafı, vatandaşlardan “kar payı” adı altında nakit para ve ziynet eşyası topladıktan sonra kayıplara karıştı.
Bugün kuyumcuya gelen vatandaşlar, iş yerinin kapısında “Cenaze dolayısıyla kapalıyız” yazısıyla karşılaştı. İş yerinin sahibiyle iletişim kuramayan vatandaşlar, dolandırıldıkları düşüncesiyle durumu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.
Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan izinle iş yeri, çilingir aracılığıyla açıldı. Polis ekipleri iş yerinde detaylı bir arama gerçekleştirdi ancak yapılan incelemelerde hiçbir ziynet eşyası bulunamadı. Kuyumcunun “kar payı” adı altında toplamda yaklaşık 50 milyon lira değerinde nakit ve ziynet eşyası topladığı düşünülüyor. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
EKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
7 saat önceEKONOMİ
9 saat önceEKONOMİ
11 saat önceHABERLER
11 saat önceEKONOMİ
12 saat önce
1
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
705 kez okundu
2
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
600 kez okundu
3
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
407 kez okundu
4
Bu kentte ödemeler artık Bitcoin ile yapılıyor
391 kez okundu
5
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
343 kez okundu