DSP Genel Başkanı Aksakal, Meclis’te gündeme dair bir basın toplantısı gerçekleştirdi.
Aksakal, “Terörsüz Türkiye” sürecine yönelik yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunarak, “Geçen yıl Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından belirlenen çerçevede bir ilerlemenin hala yaşanmaması, meselenin ciddiyetini artırmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti devleti, bir müstemleke değildir; herhangi bir siyasi aktörün keyfi kararlarıyla yönetilemez. Devlet aklı, şahsi kurgularla gizemli hale getirilemez” dedi.
Aksakal, Kılıçdaroğlu’na genel başkanlık teklif ettiği iddialarına ilişkin, Kılıçdaroğlu’nu eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumu nedeniyle ziyaret ettiğini açıkladı.
Aksakal ayrıca, görüşmede Türkiye ve dünya siyasetindeki gelişmeleri değerlendirdiklerini aktararak, “Bir teklif veya benzeri bir konuşma kesinlikle olmadı; bu tamamen asılsız ve yanlış bir haberdir” şeklinde konuştu.
SPOR
47 dakika önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
2 saat önceEKONOMİ
2 saat önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
3 saat önce
1
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
591 kez okundu
2
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
400 kez okundu
3
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
390 kez okundu
4
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
330 kez okundu
5
Yunanistan’da çiftçiler eylemde, İpsala Sınır Kapısı kapandı
320 kez okundu