Şampiyonlar Ligi’nde Azerbaycan temsilcisi Karabağ, 10 Aralık Çarşamba günü saat 20.45’te Hollanda’nın Ajax takımı ile karşılaşacak.
Karabağ, bu önemli mücadele öncesinde son hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör, bu maçta soğukkanlı olmaları gerektiğini vurguladı. Oyuncularına olan güvenini dile getirerek, 3 puan almak için sahaya çıkacaklarını ifade etti.
Ayrıca, Türk takımlarına Avrupa’daki mücadelelerinde başarılar diledi. “Dualarımız Galatasaray, Fenerbahçe ve Samsunspor ile” diyerek takımlarımızın da destekçisi olduğunu belirtti.
💬 “Yarın çok soğukkanlı olmalıyız. Futbolcularıma güveniyorum.”💬 “Dualarımız Galatasaray, Fenerbahçe ve Samsunspor’la.”🗣️🎙️ Teknik direktör, Ajax maçı öncesi yaptığı açıklamalarda bu detayları aktardı.
— TRT Spor (@trtspor) December 9, 2025
EKONOMİ
15 dakika önceEKONOMİ
16 dakika önceEKONOMİ
16 dakika önceSPOR
56 dakika önceSPOR
57 dakika önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
1 saat önce