Son zamanlarda kuaför fiyatlarının artışı, sosyal medya platformlarında büyük bir tartışma başlattı. Bir kullanıcı, mahalle kuaföründe ombre yapmak istediğini belirterek karşılaştığı yüksek fiyatla ilgili şokunu paylaştı.
Kullanıcı, “Geçen gün saçıma ombre attırmak için bir kuaföre gittim. Mahalle içinde, samimi bir ortamı olan bir yerdi. Ancak bana tam 16 bin TL fiyat verdiler. Bu fiyat sizce makul mü?” diyerek yaşadığı durumu ifade etti.
Müşteri, işlemin 4-5 saat sürdüğünden ve verilen emeğe saygı duyduğundan bahsetmesine rağmen, “16 bin TL gerçekten çok fazla geldi. Fiyat algımızı kaybettiğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu. Kullanıcının paylaşımı, kısa sürede birçok tepki aldı ve “saç yaptırmak artık lüks haline geldi” yorumları yapıldı.
EKONOMİ
10 saat önceEKONOMİ
14 saat önceEKONOMİ
16 saat önceEKONOMİ
17 saat önceEKONOMİ
18 saat önceEKONOMİ
19 saat önceEKONOMİ
20 saat önce
1
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
552 kez okundu
2
Yunanistan’da çiftçiler eylemde, İpsala Sınır Kapısı kapandı
276 kez okundu
3
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
271 kez okundu
4
Bin TL’ye aldığı boş bilgisayar kasasından servet çıktı
233 kez okundu
5
TOGG CEO’su Gürcan Karakaş açıkladı! Almanya’dan sonra satılacak 2 ülke
233 kez okundu