İstanbul Başakşehir’de bir alışveriş merkezindeki züccaciye mağazasına giren 2 yetişkin ve 1 çocuk, satın aldıkları ‘Labubu’ oyuncağının ardından, aynı üründen iki adet daha çalarak dükkandan çıktı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Son zamanlarda tüm dünyada popüler hale gelen ‘Labubu’ oyuncağı, şimdi de hırsızlık olaylarına neden oldu. Başakşehir’deki bir alışveriş merkezinde, 2 yetişkin ve yanlarındaki 1 çocuk, züccaciye ürünleri satan mağazaya girdi.
Kasaya yönelip popüler ‘Labubu’ oyuncaklarından birini satın alan grup, kasiyerin ilgisiyle oyuncağın olduğu raftaki iki adet ürünü montlarının altına gizleyerek dükkandan ayrıldı.
Mağaza sahibi, olayın ardından durumu fark ederek güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde bir kadının oyuncakları montunun altına koyduğu ve hiç kimseye fark ettirmeden dışarı çıktığı görüldü.
Mağaza sahibi, yaşanan hırsızlık olayına ilişkin bir açıklamada bulundu: “Başakşehir’de esnafım. Cumartesi günü saat 19.00 sularında dükkanımıza gelen üç kişi, meşhur Labubu oyuncaklarını almak için kasaya yöneldi. Kasada çalışanımız onlarla ilgilenirken, kadın oyuncakları montunun altına koyarak çaldı. Şikayetçi olduk ve bir an önce bulunmalarını istiyoruz. Oyuncağın popülerliği belki onları cezbetmiş olabilir, ancak bu durumun tekrarlanmasını istemiyoruz. Önemli olan maddi kayıp değil,” dedi.
Polis ekiplerinin, güvenlik kameralarındaki görüntülerden yola çıkarak şüphelilerin kimliğini tespit etmek ve yakalamak için çalışmalara başladığı öğrenildi.
EKONOMİ
7 saat önceEKONOMİ
11 saat önceEKONOMİ
13 saat önceEKONOMİ
14 saat önceEKONOMİ
15 saat önceEKONOMİ
16 saat önceEKONOMİ
17 saat önce
1
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
552 kez okundu
2
Yunanistan’da çiftçiler eylemde, İpsala Sınır Kapısı kapandı
276 kez okundu
3
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
271 kez okundu
4
Bin TL’ye aldığı boş bilgisayar kasasından servet çıktı
233 kez okundu
5
TOGG CEO’su Gürcan Karakaş açıkladı! Almanya’dan sonra satılacak 2 ülke
233 kez okundu