İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği 17 milyon lira değerindeki Ferrari, bir köprünün ayağına çarparak ağır hasar aldı. Olayda sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Kaza, saat 15.30 civarında Büyükçekmece E-5 karayolu Ekinoba mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, piyasa değeri 17 milyon lira olan lüks Ferrari marka aracın sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç köprü ayağına çarparak ters döndü ve kullanılamaz hale geldi.
Kaza sonrası sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay bölgesinde yoğun bir trafik oluştu.
EKONOMİ
8 saat önceEKONOMİ
21 saat önceEKONOMİ
21 saat önceEKONOMİ
1 gün önceEKONOMİ
1 gün önceEKONOMİ
1 gün önceEKONOMİ
1 gün önce
1
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
2178 kez okundu
2
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
639 kez okundu
3
Bu kentte ödemeler artık Bitcoin ile yapılıyor
575 kez okundu
4
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
459 kez okundu
5
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
383 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.