Bitlis’in Tatvan ilçesinde düzenlenen etkinliğe, Bitlis Valisi, Belediye Başkan Vekili, üniversite rektörü ve il genelinde görev yapan çok sayıda gazeteci katıldı. Programda, toplumun doğru bilgilendirilmesinde basının rolü vurgulandı.
Etkinlikte, Vali toplumun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında gazetecilerin üstlendiği hayati sorumluluğu dile getirerek, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.
BİGACEM Başkanı, bu özel günde destek veren protokol üyelerine teşekkür ederek, yerel basının kentin sesi ve vicdanı olduğunu belirtti. Gazeteciler ile kamu kurumları arasındaki iş birliği ve saygının önemine dikkat çekti.
Etkinlikte, 10 Ocak’ın aynı zamanda İdareciler Günü olması nedeniyle, Vali’ye ve protokol üyelerine Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması’nda ödül kazanan fotoğrafların yer aldığı tablolar sunuldu.
Program, gazetecilere teşekkür belgelerinin takdimi, sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
EKONOMİ
39 dakika önceEKONOMİ
40 dakika önceEKONOMİ
40 dakika önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
5 saat önceEKONOMİ
6 saat önceEKONOMİ
7 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
333 kez okundu
2
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
298 kez okundu
3
Bitlis Tanıtım Günleri 13-16 Kasım’da İstanbul’da Başlıyor
275 kez okundu
4
Başkan Mutlu, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
244 kez okundu
5
"Van Gölü canavarı" tartışmalarını alevlendirecek yeni görüntü
233 kez okundu