DOLAR 43,9651 0.06%
EURO 51,5077 -0.87%
ALTIN 7.624,522,55
BITCOIN 2898960-0.4623%
Bitlis
-3°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

BİGACEM’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne Anlamlı Program
  • BitlisAjans
  • Haberler
  • BİGACEM’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne Anlamlı Program

BİGACEM’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne Anlamlı Program

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenlendi. En son haberler, sıcak gelişmeler ve detayları için hemen tıklayın.">
ABONE OL
Ocak 18, 2026 16:25

BİGACEM’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne Anlamlı Program
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitlis’te Çalışan Gazeteciler Günü Programı Düzenlendi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde düzenlenen etkinliğe, Bitlis Valisi, Belediye Başkan Vekili, üniversite rektörü ve il genelinde görev yapan çok sayıda gazeteci katıldı. Programda, toplumun doğru bilgilendirilmesinde basının rolü vurgulandı.

Etkinlikte, Vali toplumun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında gazetecilerin üstlendiği hayati sorumluluğu dile getirerek, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

BİGACEM Başkanı, bu özel günde destek veren protokol üyelerine teşekkür ederek, yerel basının kentin sesi ve vicdanı olduğunu belirtti. Gazeteciler ile kamu kurumları arasındaki iş birliği ve saygının önemine dikkat çekti.

Etkinlikte, 10 Ocak’ın aynı zamanda İdareciler Günü olması nedeniyle, Vali’ye ve protokol üyelerine Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması’nda ödül kazanan fotoğrafların yer aldığı tablolar sunuldu.

Program, gazetecilere teşekkür belgelerinin takdimi, sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r