Bitlis’in Tatvan ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolun kapanması sonucu, göğüs ağrısı yaşayan bir kadın acil hizmetlere başvurdu. Ekiplerin gayretleriyle, paletli kar ambulansı kullanılarak hastaneye ulaştırıldı.
Sarıkum köyünde yaşayan ve göğüs ağrısı şikayeti olan 35 yaşındaki bir kadın, yakınları tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yardım talebinde bulunuldu. Köy yolunun kapalı olması nedeniyle, UMKE ve sağlık ekipleri paletli kar aracıyla belirtilen bölgeye intikal etti. Sağlık görevlileri, kadına evinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra hastaneye sevkedildi. Tedavi altına alınan ve kimliği açıklanmayan kadının sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.
Yetkililer, kış aylarında etkili olan yoğun kar yağışlarına rağmen acil sağlık ekiplerinin 7/24 hizmet vermekte olduğunu ve vatandaşlara kesintisiz sağlık hizmeti sağlanmaya devam edildiğini vurguladı.
EKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
11 saat önceEKONOMİ
12 saat önceEKONOMİ
13 saat önceEKONOMİ
23 saat önceEKONOMİ
1 gün önceEKONOMİ
1 gün önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
416 kez okundu
2
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
347 kez okundu
3
Bitlis Adilcevaz’da 2025 Şeker Pancarı Hasadı Başladı
331 kez okundu
4
Bitlis’te Japonların hibe desteğiyle açılan tekstil kursunda kadınlar iş hayatına hazırlanıyor
321 kez okundu
5
Bitlis Tanıtım Günleri 13-16 Kasım’da İstanbul’da Başlıyor
318 kez okundu