Bitlis’in Hizan ilçesinde gerçekleştirilen bir olayda, kuyumcunun duvarını delerek altın çalan 5 kişi yakalandı.
Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve İlçe Emniyet Amirliği, 10 Ağustos’ta ilçedeki bir kuyumcudan hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlattı.
Yapılan araştırmalarda, şüphelilerin kuyumcunun yanında bulunan dönerci dükkanına girerek duvarı baltayla kırdıktan sonra içeri girdikleri ve içerdeki altınları alarak plakası sökülmüş bir araçla kaçtıkları belirlendi.
Güvenlik kamerası kayıtlarından elde edilen 16 saatlik görüntü incelemesi sonrası, eşkalleri belirlenen 5 şüpheli Hizan ve Tatvan ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheliler, gerçekleştirilen işlemler sonrası adliyeye sevk edildi ve 4’ü tutuklandı.
Çalınan altınların iş yeri sahibine teslim edildiği bildirildi.
SPOR
1 saat önceSPOR
1 saat önceSPOR
3 saat önceSPOR
3 saat önceSPOR
4 saat önceSPOR
4 saat önceSPOR
4 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
336 kez okundu
2
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
299 kez okundu
3
Bitlis Tanıtım Günleri 13-16 Kasım’da İstanbul’da Başlıyor
277 kez okundu
4
Başkan Mutlu, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
245 kez okundu
5
"Van Gölü canavarı" tartışmalarını alevlendirecek yeni görüntü
233 kez okundu