Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında, milli futbolcu Andrian Kraev ile yapılan açıklamalarda, takım kaptanı önemli mesajlar verdi.
Takım kaptanı, Azerbaycan-Gürcistan sınırında meydana gelen askeri kargo uçağı kazasında hayatını kaybeden askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.
Bir gazetecinin “İlk maçta aldığınız mağlubiyetin ardından bu maça nasıl bir motivasyonla hazırlandınız?” sorusuna, oyuncu, “İlk maçta yaşadığımız mağlubiyetin ağırlığı üzerimizde kaldı. Bu travmayı aşmamız gerekiyor ve yarın bunu sahada göstermek istiyoruz.” yanıtını verdi.
İlk maçlarının mağlubiyetinin ardından, bu mağlubiyeti geride bırakmak için motivasyonlarını artırdıklarını dile getiren kaptan, takımın durumu hakkında ise “Sakatlık yaşayan oyuncularımız var, ancak yerine geçen futbolcuların iyi bir performans sergileyeceğinden eminim.” şeklinde konuştu.
SPOR
8 saat önceSPOR
8 saat önceSPOR
8 saat önceSPOR
10 saat önceSPOR
10 saat önceSPOR
10 saat önceEKONOMİ
14 saat önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.