Ankara’da yapılan bir operasyonla birlikte, gece kulüplerinde yürütülen fuhuş ve dolandırıcılık faaliyetlerine karşı geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Ahlak Büro ekipleri, Asayiş, Narkotik, Çocuk ve Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ile iş birliği içinde gerçekleştirilen operasyonda, 11 kişi gözaltına alındı ve 4 mekan mühürlendi.
Yapılan incelemelerde, belirli kadınların internet aracılığıyla tanıştıkları erkekleri aşk vaadiyle dolandırdıkları, aldıkları paraların bir kısmını ise işletmelere aktardıkları tespit edildi. ‘Baltuzağı’ ve ‘Balkız’ olarak adlandırılan bu kadınların sık sık mekan değiştirdiği ve dolandırdıkları kişilerle olan bağlantılarını gizlemek için izlerini kaybettirdikleri öğrenildi.
EKONOMİ
31 dakika önceHABERLER
31 dakika önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
4 saat önceHABERLER
6 saat önceEKONOMİ
8 saat önceEKONOMİ
9 saat önce
1
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
643 kez okundu
2
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
598 kez okundu
3
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
405 kez okundu
4
Bu kentte ödemeler artık Bitcoin ile yapılıyor
384 kez okundu
5
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
342 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.