Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, elektrik ve doğal gaz ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Bakan Bayraktar, enerji arz güvenliği konusunda ülkemizin mevcut durumunun iyi olduğunu belirterek, “Uzun sürerse global etkileri yıkıcı olabilecek bir krizle karşı karşıyayız. Enerji noktasında şu anda bir sıkıntı gözükmüyor. Bölgeye bağımlılığımız petrolde yüzde 10, bu da yönetebileceğimiz bir seviyede.” ifadelerini kullandı.
Bakan Bayraktar, Nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam yapılabileceğini duyurdu. “Türkiye’nin arz ve tedarik konusunda bir sorunu yok. Ancak şu an doğalgaz ve elektrikte 620 milyar liralık ilave maliyet var. Bu gelişmeleri göz önünde bulundurarak Nisan ayı içinde bir değerlendirme yapabiliriz.” dedi.
Bakan Bayraktar, yarın sabah saat 04.00’te Abdülhamid Han sondaj gemisinin Karadeniz’de yeni bir sondaj faaliyetine başlayacağını açıkladı.
HABERLER
1 saat önceHABERLER
7 saat önceEKONOMİ
8 saat önceHABERLER
9 saat önceHABERLER
9 saat önceEKONOMİ
10 saat önceEKONOMİ
10 saat önce
1
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
1102 kez okundu
2
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
614 kez okundu
3
Bu kentte ödemeler artık Bitcoin ile yapılıyor
475 kez okundu
4
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
428 kez okundu
5
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
356 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.