Bitlis ilindeki okullarda, Türkiye genelinde başlatılan “Filistin Farkındalık Etkinlikleri” doğrultusunda çeşitli programlar düzenlendi.
Hatuniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Türk ve Filistin bayraklarını yürekten taşıyan öğrenciler, Gazze’de yaşanan trajedilere dikkat çekmek amacıyla Filistin bayrağının renklerine boyanmış balonları “Özgür Filistin” sloganlarıyla gökyüzüne saldı.
İl Milli Eğitim Müdürü, etkinliklerin il genelindeki tüm okullarda aynı anda gerçekleştirildiğini belirtti.
Öğrencilerin gerçekleştirdiği bu anlamlı etkinlik hakkında, müdür şu ifadeleri kullandı:
“Etkinliklerin amacı, sorumluluk bilincini, ahlaki değerleri, insan haklarını ve demokratik düşünceyi genç nesillere aşılamaktır. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde ‘Erdem-Değer-Eylem Planı’ doğrultusunda bu program düzenlenmiştir. Gelecek süreçte de il olarak benzer faaliyetlere devam edeceğiz.”
SPOR
10 dakika önceEKONOMİ
30 dakika önceEKONOMİ
1 saat önceSPOR
2 saat önceSPOR
2 saat önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
14 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
279 kez okundu
2
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
252 kez okundu
3
Bitlis Tanıtım Günleri 13-16 Kasım’da İstanbul’da Başlıyor
212 kez okundu
4
Başkan Mutlu, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
202 kez okundu
5
"Van Gölü canavarı" tartışmalarını alevlendirecek yeni görüntü
191 kez okundu