DOLAR 43,9647 0.06%
EURO 51,6550 -0.59%
ALTIN 7.625,402,56
BITCOIN 2912254-0.24036%
Bitlis
-3°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

DHY Kurası ile Bitlis’e 32 Yeni Hekim Atandı

DHY Kurası ile Bitlis’e 32 Yeni Hekim Atandı

AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, 127. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası kapsamında Bitlis’e 24’ü uzman, 8’i pratisyen olmak üzere 32 hekimin atandığını duyurdu. En son haberler, sıcak gelişmeler ve detayları için hemen tıklayın.">
ABONE OL
Şubat 27, 2026 10:26

DHY Kurası ile Bitlis’e 32 Yeni Hekim Atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitlis’e 32 Yeni Hekim Atandı

Bitlis, 127. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası kapsamında 32 hekimin atandığını belirtti. Bu atamalar, il genelinde sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesine katkı sağlayacak.

Atama yapılan hekimler arasında 24 uzman hekim ve 8 pratisyen hekim yer alıyor. Bu hekimler, Bitlis merkez ve ilçelerinde görevlendirildi.

Atanan branşlar arasında Acil Tıp, Radyoloji, Kardiyoloji, Nükleer Tıp, Halk Sağlığı, Tıbbi Patoloji, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları, Tıbbi Onkoloji, Aile Hekimliği, Tıbbi Biyokimya, Çocuk Nörolojisi, Göğüs Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları bulunuyor.

Yeni hekim atamalarının, Bitlis’te sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırması ve sunulan hizmet kalitesini artırması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r