DOLAR 44,7661 0.04%
EURO 52,9501 -0.01%
ALTIN 6.890,96-0,02
BITCOIN 0%
Bitlis

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Erzurum’da bir kişi eczaneye saldırdı, yakmak istedi

Erzurum’da bir kişi eczaneye saldırdı, yakmak istedi

ABONE OL
Mart 29, 2026 12:25
Erzurum’da bir kişi eczaneye saldırdı, yakmak istedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum’da bir kişinin parke taşıyla bir eczanenin camını kırarak, ayçiçeği yağı döküp yakmaya çalıştığı olayda, şüpheli gözaltına alındı. Eczacı olduğu belirlenen Ö.Y.’nin eylemi, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Eczane Olayı 1

Eczane Olayı 2

Eczane Olayı 3

Eczane Olayı 4

Parke Taşıyla Camı Kırdı, Yangın Çıkarmaya Çalıştı

Olay, Palandöken ilçesi Adnan Menderes Mahallesi’nde gerçekleşti. Kapalı olan eczanenin önüne gelen bir kişi, üzerinde kıyafet ve poşetle elinde taşıdığı mermer parçasını defalarca camına fırlatmaya çalıştı. Daha sonra yerde bulduğu parke taşını da camın kırılmış kısmına atarak zarar verdi. Poşetten çıkardığı ayçiçeği yağını kırılan camın üzerine dökerek ateşe vermeye çalışırken, o an oradan geçen vatandaşlar duruma müdahale etti. Şüpheli daha sonra olay yerinden kaçtı.

Olay Güvenlik Kameralarında

Olay anı, eczanenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İncelemeler sonucunda şüphelinin eczacı Ö.Y. olduğu belirlendi. Polis, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Şüpheli Hakkında Bilgi

Eczane sahibi, olay hakkında verdiği bilgilerde, şahsın eczacı olduğunu ve daha önce diplomayla ilgili sorunlar yaşadığını belirtti. Sorunun mesleği etkilediği ve böyle bir olayın yaşanmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Şüpheli Ö.Y.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bilgisi yer aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.