Aksaray’da Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan bir fabrikada tatsız bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir şahıs fabrikanın yetkilileriyle tartışmaya başladı.
Tartışmanın hızla büyümesi sonucunda şahıs, yanında getirdiği tabanca ile üç kişiye ateş açtı. Kurşunların hedefi olan bu kişiler kanlar içinde yere yığılırken, çevredekiler durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine çok sayıda Jandarma ve sağlık ekibi yönlendirildi.
Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan biri, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Saldırıyı gerçekleştiren kişi, Jandarma ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda gizlendiği yerden yakalandı. Zanlının üzerinde saldırıda kullandığı silah da ele geçirildi.
Jandarma, olayla ilgili geniş bir inceleme başlatırken, saldırının alacak verecek meselesinden kaynaklandığı bilgisi edinildi.
SPOR
47 dakika önceSPOR
47 dakika önceEKONOMİ
57 dakika önceHABERLER
57 dakika önceEKONOMİ
57 dakika önceSPOR
1 saat önceSPOR
1 saat önce
1
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
9544 kez okundu
2
Bu kentte ödemeler artık Bitcoin ile yapılıyor
826 kez okundu
3
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
727 kez okundu
4
Yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 55’e varan zam
585 kez okundu
5
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
559 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.