Birleşmiş Milletler, Filistin’de yaşanan olaylar nedeniyle İsrail futbol organizasyonlarına yönelik yaptırımlar uygulanması çağrısında bulundu.
Bu durumun ardından gözler FIFA’ya çevrildi. FIFA Başkanı Gianni Infantino, bu konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Infantino, “FIFA olarak, insanları bir araya getirmek amacıyla futbolun gücünü kullanmaya kararlıyız. Dünyadaki çeşitli çatışmalardan etkilenen insanların yanındayız ve futbolun vermesi gereken en önemli mesajın barış ve birlik olduğunu düşünüyoruz. FIFA, jeopolitik sorunları çözemese de futbolun birleştirici, eğitici, kültürel ve insani değerlerini yaymalıdır.” dedi.
EKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
7 saat önceHABERLER
8 saat önceEKONOMİ
15 saat önceEKONOMİ
18 saat önceHABERLER
20 saat önceEKONOMİ
20 saat önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.