Muğla’nın gözde tatil beldesi Göcek’te bir turist, kızı için aldığı iki top dondurmaya tam 1,050 lira ödedi.
Yaz sezonunun açılmasıyla beraber, turistik yerlerde karşılaşılan yüksek fiyatlar yine dikkat çekmeye başladı. Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı popüler tatil noktası Göcek’te yaşanan bir olay, fırsatçıların uygulamalarını gözler önüne serdi.
Bir turist, küçük kızı için satın aldığı iki top dondurmanın faturasını sosyal medya üzerinden paylaşarak büyük bir dikkat çekti. Ödenen yüksek tutar, çevredeki vatandaşların tepkisini topladı ve tatil bölgelerindeki astronomik fiyatlar hakkında tartışmalara yol açtı.
EKONOMİ
12 saat önceEKONOMİ
13 saat önceSPOR
15 saat önceSPOR
15 saat önceSPOR
15 saat önceEKONOMİ
15 saat önceSPOR
16 saat önce
1
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
526 kez okundu
2
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
250 kez okundu
3
Memur-Sen, Hakem Kurulu’na üye gönderecek
214 kez okundu
4
Bin TL’ye aldığı boş bilgisayar kasasından servet çıktı
212 kez okundu
5
TOGG CEO’su Gürcan Karakaş açıkladı! Almanya’dan sonra satılacak 2 ülke
209 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.