İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bulunan Taşköprü Caddesi’ndeki bir İSKİ şantiyesinde yürütülen kazı çalışmaları sırasında ana isale hattında bir boru patladı.
Patlayan borudan tazyikli bir şekilde yayılan su, şantiyenin yanındaki alışveriş merkezinin otoparkına doğru akmaya başladı. Su, otoparkın giriş yolunu etkileyerek, alanı suyla doldurdu.

Kısa sürede yükselen su seviyesinin ardından otoparkta bulunan sürücüler, araçlarını çıkarmakta zorluk yaşadı. Bazı sürücülerin araçlarını kurtarmayı başardığı gözlemlendi.

Olay yerine intikal eden İSKİ ekipleri, çalışmalar sonucunda suyun akışını durdurmayı başardı. Ekiplerin bölgede yürüttüğü çalışma devam ediyor.

Patlayan su borusunun ardından yaşanan olaylar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.



HABERLER
3 saat önceHABERLER
8 saat önceEKONOMİ
9 saat önceHABERLER
10 saat önceHABERLER
10 saat önceEKONOMİ
11 saat önceEKONOMİ
11 saat önce
1
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
1102 kez okundu
2
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
614 kez okundu
3
Bu kentte ödemeler artık Bitcoin ile yapılıyor
475 kez okundu
4
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
428 kez okundu
5
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
357 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.