Memurlar hakkında bilgi paylaşan bir sosyal medya platformunda yayımlanan bir mesaj, dikkatleri üzerine çekti. Mesajda, 27 yaşındaki bir girişimcinin özel sektörde 5 yıl görev yaptıktan sonra kendi işini kurma süreci anlatıldı.
Günlük 8 saat çalışan iki personeli bulunan bu genç işveren, çalıştırdığı kişilere aylık 30 bin lira maaş ödemekte ve sınırsız yemek ile tatlı imkanı sağladığını belirtti.
Kendi kazancına da değinen girişimci, geçtiğimiz ay sonunda yaptığı hesaplamalarda 33 bin lira gelir elde ettiğini esprili bir dille paylaştı. Bu gönderi, kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.

EKONOMİ
2 dakika önceEKONOMİ
2 dakika önceEKONOMİ
2 dakika önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
2 saat önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
3 saat önce
1
Altın için çılgın tahmin: Gerçekleşirse yatırımcı yaşadı
8328 kez okundu
2
Bu kentte ödemeler artık Bitcoin ile yapılıyor
811 kez okundu
3
TMSF, Özel Avcılar Hospital Hastanesi’ni satışa çıkardı
716 kez okundu
4
Bin 800 rakımlı yayladan toplayıp getiriyor, gören almadan geçmiyor
546 kez okundu
5
Fed Yönetim Kurulu Üyesi Cook, Trump’ın kendisini görevden alma girişimine karşı dava açacak
470 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.