Kulüp, Sean Dyche ile 2027 yazına kadar sürecek bir sözleşmeye imza attığını duyurdu.
Dyche, daha önce Watford, Burnley ve Everton takımlarında çalıştı ve 23 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde Porto ile oynanacak maçta yeni takımının başında ilk kez görev alacak.
NOTTINGHAM FOREST TEKNİK DİREKTÖRSÜNÜ DEĞİŞTİRDİ
Nottingham Forest, geçtiğimiz hafta Chelsea’ye karşı 3-0’lık bir mağlubiyet yaşadıktan sonra teknik direktör Ange Postecoglou ile yollarını ayırdı.
Postecoglou, sadece 39 gün içinde Premier Lig’de 5, Avrupa Ligi’nde 2 ve İngiltere Lig Kupası’nda 1 olmak üzere toplam 8 maçta görev aldı. Bu süreçte 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Nottingham Forest, bu 8 maçta 2 beraberlik kazanarak Premier Lig ve Avrupa Ligi karşılaşmalarında puan aldı.
Premier Lig’de oynadığı 8 maçta 5 puan toplayan Nottingham Forest, 20 takım bulunan ligde düşme hattında 18. sırada yer almakta.
EKONOMİ
59 dakika önceHABERLER
7 saat önceHABERLER
12 saat önceEKONOMİ
13 saat önceHABERLER
14 saat önceHABERLER
14 saat önceEKONOMİ
15 saat önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.