DOLAR 41,2762 0,27%
EURO 48,4665 0,46%
ALTIN 4.821,231,39
BITCOIN 46320031.31657%
İstanbul
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Özkan Olcay, Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması’nda Birinci Oldu
  • BitlisAjans
  • Haberler
  • Özkan Olcay, Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması’nda Birinci Oldu

Özkan Olcay, Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması’nda Birinci Oldu

İhlas Haber Ajansı muhabiri Özkan Olcay, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği 'Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda fotoğraf dalında birinci oldu. Yarışma, hayatını kaybeden gazeteci Ümit Özdal anısına gerçekleştirildi ve bu yıl farklı kategorilerde 12 eser ödüllendirildi. Ödül töreninde ayrıca toplumsal barışa katkılarından dolayı özel ödüller de sahiplerini buldu.

ABONE OL
Eylül 8, 2025 06:25
Özkan Olcay, Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması’nda Birinci Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti, “Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması”nda fotoğraf dalında birinciliği ilan etti.

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen yarışma, hayatını kaybeden gazeteci Ümit Özdal anısına gerçekleştirildi. Yarışmanın amacı, mesleki çalışmaların teşvik edilmesi, habercilik kalitesinin artırılması ve kamu yararına bu alanda yapılan eserlerin ödüllendirilmesidir. Türkiye’nin çeşitli illerinden çok sayıda başvurunun yapıldığı belirtilirken, jüri üyeleri farklı kategorilerde 12 eseri birincilik ödülüne layık gördü. Özkan Olcay, “Sürülerin zorlu ve tozlu yolculuğu başladı” adlı fotoğrafıyla bu ödülü kazandı.

Ayrıca, GGC özel ödülü kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in babasına verilirken, toplumsal barışa katkısı nedeniyle jüri özel ödülü vefat eden TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’e verildi. Gazetecilik mesleği sırasında şehit olanlar anısına “Basın Özgürlüğü Ödülü” ise 30 muhabirin hayatını kaybettiği El-Cezire’ye takdim edileceği duyuruldu. – BİTLİS

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r