Bitlis’in Tatvan ilçesinde, bu gece saat 20.00’de Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan kişilerin yakalanması ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla kapsamlı bir denetim gerçekleştirilmiştir. Bu uygulama çerçevesinde ilçe genelinde 6 farklı noktada kontroller yapılmıştır.
Denetimler sırasında Bitlis İl Emniyet Müdürü ile Tatvan İlçe Emniyet Müdürü sahada yer alarak çalışmaları takip etmiştir. Gece boyunca gerçekleştirilen denetimlerde 976 kişi ve 212 araç sorgulanmıştır. Kontroller sırasında 1 sürücünün ehliyeti, alkollü araç kullanması nedeniyle geri alınmış, ayrıca 21 sürücüye toplam 92 bin 81 lira idari ceza kesilmiştir.
Yetkililer, Tatvan’daki huzur ve trafik düzeninin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla benzer denetimlerin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini duyurmuştur.
SPOR
2 saat önceSPOR
2 saat önceSPOR
3 saat önceSPOR
3 saat önceSPOR
4 saat önceSPOR
4 saat önceSPOR
4 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
336 kez okundu
2
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
299 kez okundu
3
Bitlis Tanıtım Günleri 13-16 Kasım’da İstanbul’da Başlıyor
277 kez okundu
4
Başkan Mutlu, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
245 kez okundu
5
"Van Gölü canavarı" tartışmalarını alevlendirecek yeni görüntü
233 kez okundu