Bitlis’in Hizan ilçesinde ünlü İslam alimi için bir mevlit programı gerçekleştirildi.
Doğduğu köyde düzenlenen etkinliğe katılan bir vakfın başkanı, alimin fikirlerinin ve mücadelesinin her zaman yönlendirici olduğunu vurguladı.
Alim, mesajlarının sadece belirli bir döneme değil, tüm zamanlara hitap eden evrensel gerçekler taşıdığını ifade etti. “Bugün burada yaptığımız mevlit programı, onun davasına sahip çıkmanın en güzel örneklerinden biridir. Bu anlamlı etkinliği düzenleyen tüm herkese teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.
Programa, Kur’an-ı Kerim okunması ve ilahilerin seslendirilmesi ile devam edildi. Duaların okunması ve ardından katılımcılara ikramda bulunulmasıyla etkinlik sona erdi. Programa birçok din görevlisi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaşlar iştirak etti.
SPOR
6 dakika önceSPOR
7 dakika önceEKONOMİ
27 dakika önceSPOR
1 saat önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
2 saat önceEKONOMİ
2 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
335 kez okundu
2
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
299 kez okundu
3
Bitlis Tanıtım Günleri 13-16 Kasım’da İstanbul’da Başlıyor
277 kez okundu
4
Başkan Mutlu, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
245 kez okundu
5
"Van Gölü canavarı" tartışmalarını alevlendirecek yeni görüntü
233 kez okundu