Bitlis’in Hizan ilçesinde ünlü İslam alimi için bir mevlit programı gerçekleştirildi.
Doğduğu köyde düzenlenen etkinliğe katılan bir vakfın başkanı, alimin fikirlerinin ve mücadelesinin her zaman yönlendirici olduğunu vurguladı.
Alim, mesajlarının sadece belirli bir döneme değil, tüm zamanlara hitap eden evrensel gerçekler taşıdığını ifade etti. “Bugün burada yaptığımız mevlit programı, onun davasına sahip çıkmanın en güzel örneklerinden biridir. Bu anlamlı etkinliği düzenleyen tüm herkese teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.
Programa, Kur’an-ı Kerim okunması ve ilahilerin seslendirilmesi ile devam edildi. Duaların okunması ve ardından katılımcılara ikramda bulunulmasıyla etkinlik sona erdi. Programa birçok din görevlisi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaşlar iştirak etti.
HABERLER
16 dakika önceEKONOMİ
16 dakika önceHABERLER
1 saat önceEKONOMİ
2 saat önceEKONOMİ
2 saat önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
4 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
459 kez okundu
2
Bitlis’te kar yağışı
454 kez okundu
3
Adilcevaz Bal Kavunu Hasadına Başlandı
419 kez okundu
4
Bitlis’te Japonların hibe desteğiyle açılan tekstil kursunda kadınlar iş hayatına hazırlanıyor
413 kez okundu
5
Bitlis Adilcevaz’da 2025 Şeker Pancarı Hasadı Başladı
392 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.