AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Zahir Soğanda, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları çerçevesinde Bitlis’in Hizan ilçesini ziyaret etti.
Öğretmenevinde vatandaşlarla bir araya gelen Soğanda, onların taleplerini ve önerilerini dinledi. Ayrıca iş yerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti.
Hizan Belediyesi’ni de ziyaret eden Soğanda, Belediye Başkanı Yahya Şam’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Şehit yakınlarıyla bir araya gelen Soğanda, ailelerin taleplerine dikkat ederek yakın ilgi gösterdi.
Ziyaretinin sonunda Gayda Şehitliği’nde şehitler için dua eden Soğanda, milletin her alanda yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
EKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
2 saat önceEKONOMİ
3 saat önceHABERLER
3 saat önceEKONOMİ
5 saat önceEKONOMİ
11 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
430 kez okundu
2
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
364 kez okundu
3
Bitlis’te Japonların hibe desteğiyle açılan tekstil kursunda kadınlar iş hayatına hazırlanıyor
364 kez okundu
4
Bitlis Adilcevaz’da 2025 Şeker Pancarı Hasadı Başladı
351 kez okundu
5
Adilcevaz Bal Kavunu Hasadına Başlandı
331 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.