Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) yönetimi, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerine düzenlediği ziyaretler kapsamında kaymakam ve belediye başkanlarıyla bir araya gelerek yerel basın iş birliğini güçlendirme konularını ele aldı.
Başkan Hakan Okay liderliğindeki heyette, Başkan Yardımcısı Abdulhalim Kızılkaya, Genel Sekreter Serdar Adıyaman, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Velioğlu ve cemiyet üyesi Samet Adıyaman bulunuyordu. Heyet, Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez ve Adilcevaz Belediye Başkanı Abdullah Akbaba’yı ziyaret etti.
Görüşmelerin samimi bir atmosferde gerçekleştiği belirtilirken, ilçelerde yürütülen projeler, yerel basının faaliyetleri ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde medyanın rolü ele alındı. Ayrıca, bölgedeki gazetecilik uygulamalarının geliştirilmesi ve iş birliği fırsatları üzerinde duruldu.
Cemiyet Başkanı Hakan Okay, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Ahlat ve Adilcevaz’daki yönetimlerle bir araya gelerek yerel basının durumu üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Ev sahiplikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Ziyaret edilen yetkililer, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetim kurulunu tebrik ederek başarı dileklerini ilettiler. Medyanın toplum ile kamu kurumları arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünün altını çizdiler.
Ziyaretler, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.
EKONOMİ
5 saat önceHABERLER
11 saat önceHABERLER
16 saat önceEKONOMİ
17 saat önceHABERLER
18 saat önceHABERLER
18 saat önceEKONOMİ
19 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
380 kez okundu
2
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
333 kez okundu
3
Bitlis Adilcevaz’da 2025 Şeker Pancarı Hasadı Başladı
309 kez okundu
4
Bitlis Tanıtım Günleri 13-16 Kasım’da İstanbul’da Başlıyor
298 kez okundu
5
Başkan Mutlu, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
271 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.