Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü kadın masa tenisi takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Kamu Spor Oyunları’nda il birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı. Takım, bu başarılarının ardından Elazığ’da gerçekleştirilen Bölge Finalleri’nde de mücadele ederek bölge ikinciliğini elde etti.
Bu şekilde Bitlis’i başarıyla temsil eden sporcular, kurumlarının gururu haline geldi. Elde ettikleri başarıyı, yetkililere takdim eden masa tenisi takımı, gösterdikleri performansla takdir topladı. Yetkililer, takım üyelerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
1
Bitlis’te kar yağışı
743 kez okundu
2
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
476 kez okundu
3
Adilcevaz Bal Kavunu Hasadına Başlandı
453 kez okundu
4
Bitlis’te Japonların hibe desteğiyle açılan tekstil kursunda kadınlar iş hayatına hazırlanıyor
446 kez okundu
5
Bitlis 1916 Spor, konuk ettiği Şırnak Petrolspor’u yendi
433 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.