Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Başkanı Hakan Okay, Bitlis Postası haber sitesindeki güncel gelişmeler hakkında bilgi almak üzere bir ziyarette bulundu. Ziyaret, uzun yıllar boyunca Selçuklu Gazetesi olarak basılı yayın yapan ve dijital platformda www.bitlispostasi.com ile hizmet veren ofiste gerçekleşti.
Ziyarette, dijital haberciliğin önemine değinilerek, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Okay, Bitlis’i dijital alanda başarıyla temsil eden genç meslektaşını tebrik etti ve çalışmaları için başarı dileklerini iletti.
Bitlis Postası yetkilisi, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, son dönem faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca, “Bitlis’in yanı sıra ülke ve dünya gündemindeki gelişmeleri en hızlı ve doğru bir şekilde kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.
EKONOMİ
31 dakika önceEKONOMİ
11 saat önceEKONOMİ
15 saat önceEKONOMİ
17 saat önceEKONOMİ
18 saat önceEKONOMİ
19 saat önceEKONOMİ
20 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
279 kez okundu
2
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
252 kez okundu
3
Bitlis Tanıtım Günleri 13-16 Kasım’da İstanbul’da Başlıyor
212 kez okundu
4
Başkan Mutlu, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
202 kez okundu
5
"Van Gölü canavarı" tartışmalarını alevlendirecek yeni görüntü
191 kez okundu