Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Başkanı Hakan Okay, Bitlis Postası haber sitesindeki güncel gelişmeler hakkında bilgi almak üzere bir ziyarette bulundu. Ziyaret, uzun yıllar boyunca Selçuklu Gazetesi olarak basılı yayın yapan ve dijital platformda www.bitlispostasi.com ile hizmet veren ofiste gerçekleşti.
Ziyarette, dijital haberciliğin önemine değinilerek, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Okay, Bitlis’i dijital alanda başarıyla temsil eden genç meslektaşını tebrik etti ve çalışmaları için başarı dileklerini iletti.
Bitlis Postası yetkilisi, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, son dönem faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca, “Bitlis’in yanı sıra ülke ve dünya gündemindeki gelişmeleri en hızlı ve doğru bir şekilde kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.
EKONOMİ
5 saat önceHABERLER
11 saat önceHABERLER
16 saat önceEKONOMİ
17 saat önceHABERLER
18 saat önceHABERLER
18 saat önceEKONOMİ
19 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
380 kez okundu
2
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
333 kez okundu
3
Bitlis Adilcevaz’da 2025 Şeker Pancarı Hasadı Başladı
309 kez okundu
4
Bitlis Tanıtım Günleri 13-16 Kasım’da İstanbul’da Başlıyor
298 kez okundu
5
Başkan Mutlu, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
271 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.